Om Oss


Vi er i dag 24 heltidsansatte, både med godkjent fagbrev og lærlinger av beste kvalitet. Vi har de siste årene gjennomført mange større og mindre oppdrag med fornøyde kunder som resultat. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen malerfaget, og gjennomfører disse med kvalitet og presisjon. Selvsagt utføres vårt arbeide i henhold til gjeldende normer, f.eks våtromsnorm etc.

Som medlem av MLF, Trondheim maler-og byggtapetsererlag, Håndtverkerforeningen, NHO og miljøfyrtårn-programmet i Trondheim kommune, legger vi stor vekt på seriøsitet og trygghet for våre kunder. Vårt medlemsskap i Malermesternes garantiordning er en ekstra trygghet for våre kunder. Vi garanterer dessuten tarifflønn til alle våre ansatte.

Stolt sponsor av Ranheim Fotball

HISTORIKK



Talseth & Husby AS er en videreføring av Talseth Malerfirma som ble startet av Knut Erik Talseth i 1994. I 1997 gikk han sammen med Øyvind Husby og Malermester Talset, dermed ble Husby AS til. 


I dag har Talseth og Husby både store og små prosjekter, i både privat og offentlig sektor. Her tilbys det en prosjekt- og serviceavdeling som sørger for at alle våre kunder føler seg imøtegått med et resultat av kvalitet.